Αφίσα της ΑΠΟ για τη ΔΕΘ 2018

0
2893

ΔΕΘ 2018

Ό,τι πολεμήσαμε είναι ακόμα εδώ!

Η διοργάνωση της ετήσιας φιέστας του κράτους και των αφεντικών στη Θεσσαλονίκη αποτελεί διαχρονικά το πεδίο εκδήλωσης των πολιτικών και οικονομικών εξαγγελιών της πολιτικής εξουσίας, που σχετίζονται με τις βασικές αιχμές επίθεσης των κυρίαρχων και διαμορφώνουν το πλαίσιο επιβολής νέων επαχθέστερων όρων εκμετάλλευσης και καταπίεσης.

Η όξυνση της φτώχειας και της εξαθλίωσης, η λεηλασία και καταστροφή του φυσικού κόσμου και των τοπικών κοινωνιών, ο εγκλεισμός προσφύγων και μεταναστών σε άθλιες συνθήκες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, η πριμοδότηση των φασιστικών συμμοριών, η κρατική καταστολή και η βιομηχανία διώξεων ενάντια σε όσους αγωνίζονται συνιστούν βασικά σημεία της συνολικής επίθεσης του κράτους και των αφεντικών.

Επιπλέον, στη φετινή ΔΕΘ παρευρίσκονται ως τιμώμενη χώρα οι Η.Π.Α. και οι επιχειρήσεις τους, ως επιβεβαίωση της πρόσδεσης του ελληνικού κράτους και κεφαλαίου στο μπλοκ συμφερόντων της κυρίαρχης διεθνούς πολιτικο-οικονομικής ελίτ.

Την ίδια ώρα, τα εθνικιστικά συλλαλητήρια που προγραμματίζονται ενόψει της ΔΕΘ, σε συνέχεια των αντίστοιχων που έγιναν μερικούς μήνες πριν με αποτέλεσμα τον εμπρησμό της κατάληψης Libertatia από μια γκρούπα φασιστών με την κάλυψη της αστυνομίας, είναι βγαλμένα από τις πιο μαύρες σελίδες της ανθρώπινης ιστορίας «προετοιμάζοντας» και προεικονίζοντας τη ζοφερή προοπτική των εμπόλεμων κοινωνιών.

ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΕΘ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/9, 18.00, ΚΑΜΑΡΑ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ – ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/9, 11.00, ΚΑΜΑΡΑ

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ

site: www.apo.squathost.com, e-mail: anpolorg@gmail.com