ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

0
2207
Αφίσα Καμπάνιας

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ

Η τόσο ορατή σήμερα επιθετικότητα του κρατικού-καπιταλιστικού συστήματος, που έχει δομηθεί στη βάση του παραλογισμού της κοινωνικής και ταξικής καταπίεσης και δεν έχει να υποσχεθεί τίποτα περισσότερο από προσφυγιά, πολέμους, λεηλασία της φύσης και των κοινωνιών, είναι αποτέλεσμα της βαθιάς αποσύνθεσής του σε κοινωνικό, πολιτικό και αξιακό επίπεδο. Αυτή η αποσάθρωση και η ολοσχερής χρεοκοπία του κόσμου του κράτους και του καπιταλισμού είναι που προκαλεί την όξυνση των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων και που φέρνει στο προσκήνιο την απειλή ενός γενικευμένου πολέμου.

Η αναβάθμιση του ρόλου των διακρατικών στρατιωτικών μηχανισμών είναι μέρος της προετοιμασίας της παγκόσμιας κυριαρχίας για τη γενίκευση του πολέμου. Οι στρατιωτικές βάσεις αυτών την μηχανισμών είναι τα σημεία από όπου εφορμούν μηχανές θανάτου για να εξοντώσουν χιλιάδες ανθρώπους στην «καπιταλιστική περιφέρεια», είναι μία διαρκής κατασταλτική απειλή στο εσωτερικό των δυτικών κοινωνιών απέναντι σε όσους αρνούνται να υποταχθούν στη ζοφερή προοπτική του σύγχρονου ολοκληρωτισμού. Στη νευραλγική περιοχή των Βαλκανίων και της νοτιοανατολικής Μεσογείου- και με δεδομένη την πρόσδεση του ελληνικού κράτους και της αστικής τάξης στο άρμα των συμφερόντων της κυρίαρχης διεθνούς πολιτικής και οικονομικής ελίτ-, αυτές οι στρατιωτικές βάσεις αποτελούν σημαντικό μέρος των ευρύτερων σχεδιασμών του ΝΑΤΟ για την επέκταση της κυριαρχίας και του ελέγχου του, για την εξάπλωση του «ζωτικού του χώρου».

Στην εποχή των διαρκών κλυδωνισμών των συστημικών πολιτικών σταθερών γεννιούνται και οι μεγάλες δυνατότητες της επαναστατικής χειραφέτησης. Από την επαναστατημένη Ροτζάβα και τη μαχόμενη Παλαιστίνη μέχρι την αντίσταση στο φασιστικό καθεστώς Ερντογάν και τη νέα μάχη που ετοιμάζονται να δώσουν οι εξεγερμένες Ζαπατιστικές κοινότητες στην Τσιάπας… Από τις κινητοποιήσεις διεθνιστικής και ταξικής αλληλεγγύης ενάντια στον πόλεμο, τον φασισμό, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία… ο κόσμος της εξουσίας κινδυνεύει μόνο από τη φλόγα των διεθνών αγώνων για ισότητα και ελευθερία. Κι αυτή τη φλόγα θα κρατήσουμε ζωντανή με την οργάνωση του αγώνα για την υπόθεση της παγκόσμιας κοινωνικής επανάστασης, της μόνης ρεαλιστικής προοπτικής της ανθρωπότητας «για την ελευθερία του καθενός και την ισότητα όλων»

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

ΑΘΗΝΑ – 13.00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ | ΠΑΤΡΑ – 12.00 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ |ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – 12.00 ΚΑΜΑΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΗ

ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΡΑΞΟΥ

Προσυγκέντρωση στις 12.00 στην πλατεία Τριών Συμμάχων

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – 12.00 ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση | Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων