Αφίσα για τα 4 χρόνια από τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

0
2783

4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

Η δίκη της Χ.Α. βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη με βασικό στόχο την επιβολή της “δημοκρατικής ομαλότητας” και την εδραίωση της θεωρίας των δυο άκρων. Παράλληλα, πριμοδοτείται η επανεμφάνιση των παρακρατικών ταγμάτων εφόδου, ο δολοφόνος Ρουπακιάς βρίσκεται στο σπίτι του, ενώ επιχειρείται η απονομιμοποίηση και η καταστολή του αντιφασιστικού αγώνα στους δρόμους μέσα από το χτύπημα κινητοποιήσεων και τις συνεχείς διώξεις σε βάρος αναρχικών και αντιφασιστών.

…Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…

Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτέμβρη 2013 στο Κερατσίνι. Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Shehzad Luqman στα Πετράλωνα. Δεν ξεχνάμε την πρόσφατη δολοφονία της Heather Heyer στο Charlottesville των Η.Π.Α. Δεν ξεχνάμε τις εκατοντάδες δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος προσφύγων και μεταναστών. Ούτε τις δεκάδες θρασύδειλες επιθέσεις σε καταλήψεις, σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και σε αναρχικούς, αριστερούς και αντιφασίστες αγωνιστές.

Από τις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις στο Ωραιόκαστρο και τις συγκρούσεις στο εφετείο Αθηνών με τα φασιστικά τάγματα εφόδου, μέχρι τους δρόμους της Σόφιας, της Βοστώνης και του Charlottesville…

ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΛΑΤΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΜΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ.

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση – Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων