Διεθνιστική Αλληλεγγύη σε όσους αγωνίζονται ενάντια στη βαρβαρότητα του Ισραηλινού κράτους

0
2976

Διεθνιστική Αλληλεγγύη σε όσους αγωνίζονται ενάντια στη βαρβαρότητα του Ισραηλινού κράτους

Από τις 17 Απριλίου, χιλιάδες παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι, στις φυλακές του Ισραήλ, βρίσκονται σε απεργία πείνας ενάντια στις απάνθρωπες συνθήκες κράτησής τους. Με τα βασανιστήρια, τον διαρκή εγκλεισμό στην απομόνωση, την παντελή έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, την απαγόρευση της επικοινωνίας με τις οικογένειες και τους συνηγόρους τους, το κόψιμο κάθε δεσμού με τον έξω κόσμο, το ισραηλινό κράτος σκοπό έχει να κάμψει το φρόνημα των παλαιστίνιων αγωνιστών ενάντια στην κατοχή και τα εγκλήματα που διαπράττει το κράτος του Ισραήλ και οι συμμαχοί του.

Απέναντι στην κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα, τον πόλεμο και τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό, μόνη διέξοδος για τους εκμεταλλευόμενους και καταπιεσμένους όλου του κόσμου η αυτοοργάνωση του αγώνα, η αλληλεγγύη και η διεθνής σύνδεση των αντιστάσεων, για να αντιμετωπιστεί η συνολική επίθεση που δέχονται.

Για να οικοδομήσουμε μία χειραφετημένη κοινωνία, πάνω στα συντρίμμια του κόσμου της εξουσίας, του κράτους και του κεφαλαίου, με βάση την αξιοπρέπεια, την ισότητα, την ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη, κάνοντας πραγματικότητα τη γενικευμένη κοινωνική αυτοδιεύθυνση.

Νίκη στον αγώνα των παλαιστινίων πολιτικών κρατούμενων

Αλληλεγγύη στη μαχόμενη Παλαιστίνη!

Οργάνωση και αγώνας για την αναρχία και τον ελευθεριακό κομμουνισμό

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΗ, 18.00

Τοπικός Συντονισμός Αθήνας της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης | Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων