Καλέσματα της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης στις συγκεντρώσεις για τα 4 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα

0
3647

4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

 

 Η δίκη της Χ.Α. βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη με βασικό στόχο την επιβολή της “δημοκρατικής ομαλότητας” και την εδραίωση της θεωρίας των δυο άκρων. Παράλληλα, πριμοδοτείται η επανεμφάνιση των παρακρατικών ταγμάτων εφόδου, ο δολοφόνος Ρουπακιάς βρίσκεται στο σπίτι του, ενώ επιχειρείται η απονομιμοποίηση και η καταστολή του κοινωνικού και ταξικού αντιφασιστικού αγώνα στους δρόμους μέσα από το χτύπημα αντιφασισιστικών κινητοποιήσεων και τις συνεχείς διώξεις σε βάρος αναρχικών και αντιφασιστών.

 

…Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…

 

Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτέμβρη 2013 στο Κερατσίνι. Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Shehzad Luqman στα Πετράλωνα. Δεν ξεχνάμε την πρόσφατη δολοφονία της Heather Heyer στο Charlottesville των Η.Π.Α. Ούτε το βάναυσο ξυλοδαρμό των αιγύπτιων ψαράδων στο Πέραμα και τις εκατοντάδες δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος προσφύγων και μεταναστών που πραγματοποιούνται με την κάλυψη ή/και τη συνοδεία της αστυνομίας. Δεν ξεχνάμε τις δεκάδες θρασύδειλες επιθέσεις σε καταλήψεις, σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και στέκια γειτονιάς, σε αναρχικούς, αριστερούς και αντιφασίστες αγωνιστές.

 

…ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ

 

Οι αντιφασίστες και οι αναρχικοί παλεύουν ενάντια στον φασισμό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης: από τις συγκεντρώσεις στο Ωραιόκαστρο και τις συγκρούσεις στο εφετείο Αθηνών με τα φασιστικά τάγματα εφόδου, μέχρι τους δρόμους της Σόφιας, της Βοστώνης και του Charlottesville, χιλιάδες άνθρωποι αντιπαρατίθενται με τους φασίστες μπλοκάροντας τις συγκεντρώσεις τους, ορθώνοντας ανάστημα ενάντια στην κρατική καταστολή, το κράτος και τον καπιταλισμό.

 

Να συντρίψουμε τον φασισμό χτίζοντας ένα πλατύ, οριζόντιο και αντιθεσμικό κοινωνικό και ταξικό κίνημα που να στοχεύει συνολικά στην ανατροπή του συστήματος που τον γεννά.

 

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση – Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων

 

ΑΘΗΝΑ

Σάββατο 16/9, αντιφασιστικη διαδηλωση πλ.Συντάγματος, 18:00.μμ με το μπλοκ της συνελευσης αναρχικών για την κοινωνική και ταξική χειραφέτηση 

Δευτέρα 18/9, αντιφασιστικη συγκέντρωση 18:00 μμ στο σημείο δολοφονίας του Παυλου Φυσσα και πορεία με το μπλοκ της συνελευσης αναρχικών για την κοινωνική και ταξική χειραφέτηση 

Aναρχική συλλογικοτητα O72 – μέλος της AΠO Aναρχική συλλογικοτητα κύκλος της Φωτιας – μέλος της AΠO

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δευτέρα 18/9, Κάμάρα, 18:00. ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗ συγκέντρωση – διαδήλωση  τη μέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό- Μαύρο & Κόκκινο

ΠΑΤΡΑ

Δευτέρα 18/9, πλατεία Γεωργίου, 18:30. Αντικρατική-Αντιφασιστική πορεία

αναρχική ομάδα “δυσήνιος ίππος”

ΚΕΡΚΥΡΑ

Σάββατο 16/9, πλατεία Γεωργάκη, 12:00, Συγκέντρωση-Μικροφωνική

αναρχική ομάδα cumulonimbus