ΔΕΘ 2016, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 17.00 ΚΑΜΑΡΑ

0
4165

14212720_640576002775898_6050196168845423828_nΗ ολομέτωπη επίθεση του κράτους και του κεφαλαίου στην πλειοψηφία της κοινωνίας διαμορφώνει το πλαίσιο για τη διαρκή επιβολή νέων επαχθέστερων όρων εκμετάλλευσης και καταπίεσης. Η σημερινή πολιτική διαχείριση προωθεί ακατάπαυστα την επιβολή των όρων αυτών, εναρμονισμένη πλήρως με τη βαρβαρότητα του κράτους και του κεφαλαίου και όσα απορρέουν από αυτήν.

Από τα συνεχιζόμενα αντικοινωνικά μέτρα, την οικονομική εκμετάλλευση και την κοινωνική εξαθλίωση μέχρι την όξυνση του πολέμου στην καπιταλιστική περιφέρεια, την περαιτέρω θωράκιση της Ευρώπης-Φρούριο, τις δολοφονίες μεταναστών και προσφύγων στα σύνορα, τον αποκλεισμό τους από το δημόσιο πεδίο και τον εγκλεισμό τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα κρατικά και παρακρατικά χτυπήματα ενάντια στις δομές υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών και την ποινικοποίηση της αλληλεγγύης, ο κόσμος του κράτους και του καπιταλισμού βρίσκεται σε απόλυτη χρεοκοπία μη μπορώντας να υποσχεθεί τίποτα άλλο παρά περισσότερη εξαθλίωση, φτώχεια, καταπίεση, κανιβαλισμό, πόλεμο και θάνατο.

Να παλέψουμε ενάντια στην κρατική και καπιταλιστική μηχανή που παράγει τη φτώχεια, την εξαθλίωση και το θάνατο. Να ορθώσουμε συλλογικές αντιστάσεις απέναντι στην επέλαση του σύγχρονου ολοκληρωτισμού. Να σταθούμε αλληλέγγυοι στους αγώνες των μεταναστών και των προσφύγων, να προτάξουμε τη σύνδεση των αγώνων όλων των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων. Για να χτίσουμε μια νέα χειραφετημένη κοινωνία με βάση την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη, την ελευθερία και την αλληλεγγύη στα συντρίμμια του κόσμου της εξουσίας, του κράτους και του κεφαλαίου.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

ΔΕΘ 2016
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 17.00 ΚΑΜΑΡΑ

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση -Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων