Καταγγελία της συλλογικότητας για τον Κοινωνικό Αναρχισμό «Μαύρο & Κόκκινο» για την κατασταλτική επίθεση της ΕΛ.ΑΣ στην αντιφασιστική πορεία της 19/7

0
2442

Αυτά που έγιναν πέρα για πέρα ξεκάθαρα την 19η Ιούλη και για τον κοινό νου είναι πράγματα που τα έχουμε πει ήδη χιλιάδες φορές. Και θα τα αναφέρουμε άλλη μια παρακάτω. Το μόνο που δεν μπορούσε να γίνει εύκολα κατανοητό είναι αν οι παρακρατικοί φασίστες του «Ιερού Λόχου» αποτελούν οργανικό τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. ή η ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί τους μισθωτούς μπράβους που προστατεύουν τους φασίστες. Λίγους περισσότερους μπάτσους από την επίσκεψη Νετανιάχου επιστράτευσε ο Τόσκας για να χαρίσουν τις υπηρεσίες τους, (υπηρεσίες προστασίας) στους 15 ναζί που νόμιζαν ότι αποτελούν κάποιου είδους περιφρούρηση της συγκέντρωσής τους, όταν η πραγματική περιφρούρηση ήταν οι 300 Ματατζήδες που περικύκλωσαν τον Λευκό Πύργο.

Η πολιτική επιλογή των μπάτσων να χτυπήσουν την αντιφασιστική διαδήλωση δεν είναι τωρινή και στην ακριβώς προηγούμενη συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο επιχείρησαν με προβοκάτσια να διαλύσουν την αντιφασιστική συγκέντρωση. Τότε στη σύγκρουση που πραγματοποιήθηκε με την περιφρούρηση συνέλαβαν τρεις συντρόφους. Αυτή τη φορά η επίθεση ήταν απροκάλυπτη και δεν χρειάστηκε καμία πρόφαση, απλά επιτέθηκαν στο μπροστινό τμήμα της διαδήλωσης, απομόνωσαν 15 συντρόφους και τους χτύπησαν λυσσασμένα, παρά όμως τη συνολική επίθεση, οι σύντροφοι αντιστάθηκαν όπως μπορούσαν και ενώθηκαν και πάλι με την πορεία συνεχίζοντας.

Μέχρι εδώ λοιπόν γίνεται ξεκάθαρο στον οποιοδήποτε ότι οι φασίστες είναι τα προστατευόμενα τσιράκια του κράτους. Αυτή είναι η βαθύτερη στρατηγική του κράτους να προφυλάσσει τους φασίστες για να τους χρησιμοποιεί όπου κι όταν θέλει ενάντια στο αναρχικό και επαναστατικό κίνημα, ενάντια στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε και κάτι ακόμα λίγο πολύ γνωστό οι ΜΠΑΤΣΟΙ είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, η ανθρωπόμορφη όψη τους δεν είναι τίποτε άλλο από προκάλυμμα της ζωικής τους κατάστασης. Ενώ χτυπούσαν τους συντρόφους που κατάφεραν να απομονώσουν, ιδιαίτερο ζήλο έδειξαν στο να χτυπήσουν συντρόφισσα που είχε πέσει κάτω επανειλημμένα με γκλομπ στα γεννητικά όργανα. Οι σαδιστές-βασανιστές, η νοοτροπία των οποίων παραμένει αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια, όποια κι αν είναι η στρατηγική διαχείρισης των πληβείων, νομίζουν ότι έτσι θα εξευτελίσουν τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες και ότι θα μας κάνουν να πάψουμε να αγωνιζόμαστε για ελευθερία, ισότητα και αξιοπρέπεια, ότι με άλλα λόγια θα πάψουμε τον αγώνα ακριβώς απέναντι στους βασανιστές είτε ένστολους είτε με πολιτικά.

ΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ! Το πάθος μας για τον αγώνα και την ελευθερία μεγαλώνει ολοένα, μαζί του μεγαλώνει η οργή μας ενάντια στους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους και όλο το σύστημα αναπαραγωγής της βίας και της κυριαρχίας πάνω στους καταπιεσμένους αυτού του κόσμου. Η επιμελής στοχοποίηση που έχει ξεκινήσει ήδη απέναντι στη συλλογικότητά μας από το συνεργαζόμενο μπλοκ μπάτσων-φασιστών απαντιέται μονάχα με έναν τρόπο:

ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ

Συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό “Μαύρο και Κόκκινο”,

μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης -Ο.Σ-