Εκδηλώσεις με τη συμμετοχή της ΑΠΟ στην Κων/πολη

0
2755

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Γενάρη σύντροφοι και συντρόφισσες από την Αναρχική Πολιτική Οργάνωση θα βρεθούν στην Τουρκία, προσκεκλημένοι της Αναρχικής Επαναστατικής Δράσης (DAF) vα μιλήσουν σε δύο πολιτικές εκδηλώσεις σε δύο χώρους της Κολεκτίβας 26Α στην Κωνσταντινούπολη.

Διεθνιστική αλληλεγγύη και κοινοί αγώνες ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό, τον εθνικισμό, το Κράτος, τον Καπιταλισμό και την Πατριαρχία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των συντρόφων της DAF για τις εκδηλώσεις:

“Η Αναρχική Πολιτική Οργάνωση (Α.Π.Ο.), που αποτελείται από συλλογικότητες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και την Κέρκυρα, περιγράφει τη δική της οργανωτική εμπειρία, μιλά για το αναρχικό κίνημα στην Ελλάδα, την πολιτική κατάσταση και την αλληλεγγύη στις δύο γεωγραφικές πλευρές της Μεσογείου.

Η πρώτη εκδήλωση θα διαρκέσει 70 λεπτά και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 17:00 στην Κολεκτίβα Kadıköy 26A και θα επικεντρωθεί στην οργανωτική εμπειρία της Α.Π.Ο. Η δεύτερη εκδήλωση θα επικεντρωθεί στις εμπειρίες των αναρχικών εφημερίδων με τη συμμετοχή συντρόφων από την εφημερίδα Γη και Ελευθερία της Α.Π.Ο και συντρόφων από την εφημερίδα Meydan στην κολεκτίβα Taksim 26A στις 16:00 την Κυριακή”.

 

Απόσπασμα από ανακοίνωση της ΑΠΟ σε ένδειξη αλληλεγγύης στους αγωνιστές της DAF

ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ, ΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Η κατασταλτική εκστρατεία του τουρκικού κράτους, τα τελευταία χρόνια εκδηλώνεται με πολεμικές επιχειρήσεις στις κουρδικές περιοχές, μαζικές διώξεις και δολοφονικές επιθέσεις σε κινήματα αντίστασης και επαναστατικές οργανώσεις. Αυτή η εκστρατεία, οξύνεται σήμερα, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου και την επέκταση του Κράτους Έκτακτης Ανάγκης. Από τους δρόμους της Ελλάδας εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους αναρχικούς συντρόφους της DAF (Αναρχική Επαναστατική Δράση) και στην εφημερίδα Meydan, καθώς και σε όσους αγωνίζονται στην Τουρκία ενάντια στον κρατικό ολοκληρωτισμό, κρατώντας ζωντανό το όραμα για έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση – Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων