ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ 48 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

0
3319

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Η ολομέτωπη επίθεση του κράτους και των αφεντικών και η διαρκής επιβολή νέων επαχθέστερων όρων εκμετάλλευσης και καταπίεσης εκφράζουν την συνολική διαδικασία βίαιης αναδιάρθρωσης του κρατικού και καπιταλιστικού τρόπου οργάνωσης της κοινωνίας.

Η σημερινή πολιτική διαχείριση της εξουσίας, έχει αναλάβει τόσο την απρόσκοπτη συνέχιση των πολιτικών υποταγής και εξαθλίωσης της κοινωνίας όσο και την αποκατάσταση του καθεστώτος μέσα σε συνθήκες κρίσης, υποσχόμενη έναν καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο ενώ ταυτόχρονα στοχεύει στην εξουδετέρωση των αντιστάσεων μέσα από την καπήλευση, την αφομοίωση και την ενσωμάτωσή τους.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

Από την πλευρά μας, την πλευρά των ανέργων, των εργατών, των φτωχών, των πληβείων, η ιστορία των κοινωνικών και ταξικών αγώνων μας δείχνει πως οι προλετάριοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τους θεσμούς, τα κοινοβούλια, τις εκλογές, τις γραφειοκρατικές συνδικαλιστικές ηγεσίες, τους εμπόρους ελπίδας και τους διαμεσολαβητές της ταξικής πάλης.
Ότι έχουν να κερδίσουν θα είναι αποτέλεσμα των πλατιών, οργανωμένων στη βάση, μαχητικών και ριζοσπαστικών αγώνων τους. Μόνο η συνολική ανατροπή του κράτους και του καπιταλισμού, η κοινωνική απαλλοτρίωση του πλούτου που εμείς οι ίδιοι παράγουμε και απομυζά μια κάστα εξουσιαστών, και η κοινωνική επανάσταση για μια νέα κοινωνία κοινοκτημοσύνης, αλληλεγγύης και ελευθερίας μπορούν να δικαιώσουν τους πόθους και τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες των καταπιεσμένων και εκμεταλλευόμενων.

Απεργιακές συγκεντρώσεις με το μπλοκ της Συνέλευσης Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση:

ΑΘΗΝΑ

Παρασκευή 6 Μάη- ΜΟΥΣΕΙΟ, 11 π.μ.

Σάββατο 7 Μάη- ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 6 μ.μ.

Κυριακή 8 Μάη- ΣΥΝΤΑΓΜΑ (Φιλελλήνων & Ερμού), 1 μ.μ

αναρχικές συλλογικότητες – μέλη της Α.Π.Ο.- Κύκλος της Φωτιάς, Όμικρον72

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Παρασκευή 6/5
Καλούμε σε στήριξη της συγκέντρωσης και της διαδήλωσης της Καμάρας, στις 10.00 με το μπλοκ του Συντονισμού ενάντια στο νέο ασφαλιστικό.
To απόγευμα συμμετέχουμε στην περιφρούρηση της περιοχής γύρω από το Βαρδάρη, όπου μιλάει σε ξενοδοχείο ο Μιχαλολιάκος της ναζιστο-συμμορίας.

Το Σάββατο ανταποκρινόμενοι στο διεθνές κάλεσμα υποστήριξης των προσφύγων και μεταναστών ενάντια στα κέντρα κράτησης συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στο στρατόπεδο στο Παρανέστι.

Κυριακή στις 10.00 όλοι στην προσυγκέντρωση της Καμάρας ενάντια στο νέο ασφαλιστικό και το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακάτικες αργίες.

Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό- Μαύρο & Κόκκινο – μέλος της Α.Π.Ο.

 

ΠΑΤΡΑ

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΗ 6 μ.μ. από το Παράρτημα

Κάλεσμα σε Συγκέντρωση για μια Αναρχική Πρωτομαγιά, ενάντια στον χρεοκοπημένο κόσμο κράτους και αφεντικών την Κυριακή 8 Μάη, ημέρα ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, στις 10.30 το πρωί στον πεζόδρομο της Αγ. Νικολάου & Μαιζώνος

αναρχική ομάδα «δυσήνιος ίππος» – μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης (Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων)