[Αφίσα] Ενάντια στα κρατικά και καπιταλιστικά εγκλήματα

0
819

Απέναντι στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό κράτους και κεφάλαιου

που για τους πληβείους, τους φτωχούς και τους απόκληρους αυτού του κόσμου δεν έχει να υποσχεθεί τίποτα περισσότερο από πολέμους, προσφυγιά, λεηλασία της φύσης, φτώχεια, αρρώστιες, καταστολή και εκμετάλλευση.

Απέναντι στα κρατικά και καπιταλιστικά εγκλήματα

Τη δολοφονική διαχείριση της πανδημίας με χιλιάδες νεκρούς και το ρήμαγμα της κοινωνικής βάσης με την συνεχή επιβολή κοινωνικών και ταξικών αποκλεισμών και την αποστέρηση των βασικών συλλογικών αγαθών της υγείας, της παιδείας, της στέγασης, της τροφής.

Των δολοφονιών εκατοντάδων προσφύγων και μεταναστών κάθε χρόνο στα χερσαία και υδάτινα σύνορα της Ευρώπης- φρούριο και του μαζικού τους εγκλεισμού στα σύγχρονα Νταχάου των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Των συνεχών δολοφονιών εργατών στα κάτεργα της εκμετάλλευσης, οι οποίες αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου της εντατικοποίησης, της γιγάντωσης της ανεργίας και των αντικοινωνικών και συνδικαλιστικών αναδιαρθρώσεων.

Των δολοφονιών, των βασανισμών και των ξυλοδαρμών από τα ένστολα καθάρματα της δημοκρατίας στα αστυνομικά μπλόκα, τα τμήματα, τις διαδηλώσεις, τις απεργίες, τις γειτονιές.

Anees Meer 18 χρονών διανομέας από το Πακιστάν,
Νίκος Σαμπάνης 18 χρονών ρομά από τον Ασπρόπυργο,
Δημήτρης Δαγκλής 45 χρονών εργάτης της cosco στο λιμάνι του Πειραιά,
Δημήτρης Ασημάκης διανομέας 47 χρονών…
Όλοι δολοφονημένοι από την εξουσία… Όλοι φτωχοί… Όλοι αδελφοί μας!

ΌΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Υγεία, παιδεία, τροφή, στέγαση

ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση- Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων