[Θεσ/νίκη] Πορεία για τη δολοφονική επίθεση της ΕΛΑΣ στην 16χρονη

0
417

ΜΠΑΤΣΟΙ TV ΝΕΟΝΑΖΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

Το βράδυ στις 28/10,κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής μεγάλης αντιφασιστικής συναυλίας στο Ν. Ηράκλειο, που οργανώθηκε ως μία ακόμα απάντηση εν όψει του φασιστικού καλέσματος της 1ης Νοέμβρης στην περιοχή, για τη συμπλήρωση των 10 χρόνων από την εκτέλεση των δύο μελών των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α. Φουντούλη και Καπελώνη, έπειτα από συμπλοκή με ομάδα της ΟΠΚΕ και την χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και δακρυγόνων, μία 16χρονη συντρόφισσα βρέθηκε σοβαρά χτυπημένη, με αιμάτωμα στο κεφάλι και τραύματα που την οδήγησαν στην ΜΕΘ του “Γεννηματά”, συνοδεία δεκάδων αστυνομικών της ασφάλειας και της ΟΠΚΕ.

Ο τραυματισμός της συντρόφισσας υπήρξε αποτέλεσμα της επίθεσης της αστυνομίας στην οργανωμένη περιφρούρηση της συναυλίας που βρίσκονταν εκεί για να προστατεύσει τον χώρο και να προασπίσει την ασφάλεια του κόσμου. Την ίδια ώρα που οι μπάτσοι βρισκόντουσαν εκεί για να προστατεύσουν κάθε θρασύδειλο κάθαρμα που θα προσπαθούσε να ξεμυτίσει στην περιοχή, ούτως ώστε να μην βρεθεί αντιμέτωπο με τον κόσμο του αγώνα και να μην τσακιστεί.

Στις αντανακλαστικές συγκεντρώσεις που καλέστηκαν σε Αθήνα και Πάτρα και στις συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής, το κράτος έδειξε για μία ακόμα φορά την ουσία της ύπαρξής του με επιθέσεις και ξυλοδαρμούς ακόμα και σε περαστικούς στα Εξάρχεια και με πυροβολισμούς στον αέρα από μπάτσους στην συγκέντρωση της Πάτρας.

Στην ανακοίνωση της, η ΕΛΑΣ δηλώνει πως η συντρόφισσα ήταν τραυματισμένη από πρίν(!) και πως οι άνδρες της αστυνομίας δεχθήκαν απρόκλητη επίθεση,ενώ παράλληλα το θύμα της ωμής αστυνομικής βίας απειλείται με δίωξη και με αντιμετώπιση κατηγοριών.

10 χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, που έδρασαν σε αγαστή συνεργασία και με την απόλυτη ανοχή της ελληνικής αστυνομίας, το κράτος έρχεται να κάνει την βρώμικη δουλειά του αυτή τη φορά, σε μιά ακόμα δολοφονική επίθεση σε συντρόφους/ισσες, αφού τα τσιράκια τους δεν έχουν καταφέρει να σταθούν στο δρόμο και αντιπαρατεθούν με τον κόσμο του αγώνα.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗ 16ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/10 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ

Τοπικός Συντονισμός Θεσσαλονίκης | Αναρχική Πολιτική Οργάνωση – Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων