ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

0
3522
 
Ο κόσμος του κράτους και του καπιταλισμού δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις στις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες και δεν έχει να υποσχεθεί τίποτε άλλο παρά περισσότερη εξαθλίωση, φτώχεια, καταπίεση, κανιβαλισμό, πόλεμο και θάνατο.
 
Οι πολεμικές συρράξεις που μαίνονται στην καπιταλιστική περιφέρεια και η εμπλοκή ολοένα και περισσότερων δυνάμεων αλλάζουν ριζικά τον γεωπολιτικό χάρτη της περιοχής. Οι εμπόλεμες κοινωνίες, η τροφοδότηση των περιφερειακών εθνικισμών και η ιδέα ενός μεγάλου πολέμου που ολοένα πλησιάζει μονιμοποιούν το καθεστώς εκτάκτου ανάγκης και αναβαθμίζουν τον κοινωνικό έλεγχο και την καταστολή στις κοινωνίες της δύσης ενώ  η ίδια η συνθήκη του πολέμου καταστρέφει και δολοφονεί στη Μέση Ανατολή
 
132 χρόνια μετά την εξέγερση των εργατών του Σικάγο, το πρόταγμα της σύνδεσης των μερικών και αιτηματικών αγώνων με το συνολικό κοινωνικό και πολιτικό αίτημα για ανατροπή του κόσμου της εξουσίας και τον ελευθεριακό μετασχηματισμό της κοινωνίας, παραμένει πάντα επίκαιρο.
 
Για να χτίσουμε μια νέα χειραφετημένη κοινωνία με βάση την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη, την ελευθερία, την αλληλεγγύη, στα συντρίμμια του κόσμου της εξουσίας, του κράτους, του κεφαλαίου.
 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ
 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ
Αναρχική Πολιτική Οργάνωση (Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων)
 
ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ
 
ΑΘΗΝΑ
1η Μάη στις 11.00, Μουσείο
Συγκέντρωση και διαδήλωση με το μπλοκ της Συνέλευσης Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση και της Συνέλευσης Μαθητών/τριών από τον Αναρχικό/Αντιεξουσιαστικό Χώρο
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΜΑΡΑ, 11 π.μ.
 
ΠΑΤΡΑ